Proled Distribution va pune la dispozitie servicii de consultanta, vanzare de ECRANE CU LED, service in garantie si post garantie, procurare de componente si accesorii pentru functionarea acestora.

Ecranul cu LED se alege in functie de tipul ecranului, de locul unde va fi amplasat de rezolutie (aleasa in functie de marimea ecranului cat si de distanta minima de vizualizare), suportul ecranului (daca se monteaza pe schela-atarnat, pe stalp sau pe perete).

Daca este necesar asiguram gratuit proiect de executie a structurii metalice.

Asiguram training gratuit pentru exploatarea ecranului cu LED.

Avem in stoc diferite ecrane cu LED , de diferite pitch-uri. Livrare foarte rapida. 

De asemenea suntem partener si importator in Romania al uneia din cele mai prestigioase firme din China - Shenzhen Suncen Hi Tech - firma care a dezvoltat proiecte in toata lumea, realizand pentru jocurile olimpice din Beijing Panourile LED si tabelele de scor pentru stadionul olimpic si bazinul olimpic de inot, prin unele din cele mai inovatoare solutii din domeniul designului. Avand un management performant si utilizand tehnologie si materii prime de calitate, avand intotdeauna certificari ale oricaror piese din care sunt construite ecranele led ( CE, ROHS, ISO 9001, ISA) si o experienta de peste 20 ani in productia de ecrane led, Shenzhen Sansun Hi Tech acorda o garantie de 3 ani tuturor produselor sale, garantie pe care o acordam si noi clientilor din Romania.

Va prezentam si cateva imagini cu ecrane led pentru stadioane si arene sportive, panoul led si tabela de scor de la Stadionul Olimpic din Beijing si ecranul led si tabela de scor de la Bazinul Olimpic din Beijing, lucrari care onoreaza firma partenera Shenzhen Sansun Hi Tech.

 

Printre calitatile ecranelor noastre cu led va enumeram:

- calitatea Led-ului folosit: NationStar

- Led-urile sunt optimizate conditiilor climaterice din zona noastra (-30˚C si + 60˚C)

- in interiorul cabinetelor led sunt numai produse certificate CE si ROHS

- grad de protectie IP65 pentru ecrane

- certificari ISO 9001, CE, ROHS, ISO 14001, ISA

- testarea modulelor led in fabrica se face intre -30˚C si + 60˚C, ecranele led sunt concepute special pentru piata din Romania unde schimbarile climaterice sunt foarte mari

- garantie 24 de luni si post garantie

- ajustarea luminozitatii de la 0 la 100 pentru fiecare led in timpul functionarii

- sistem de control care permite folosirea si controlarea mai multor ecrane led concomitent facand foarte facil controlul ecranelor

- rata de refresh extrem de mare

- soft specializat pt. industria de publicitate care poate controla mai multe ecrane concomitent oferind posibilitatea transmiterii live a oricaror evenimente sportive, concerte, campanii media

Compania nostra va ofera consultanta in alegerea ecranului cu led care il doriti, solutii pentru structura de sustinere a panourilor, inclusiv pentru partea de proiectare si autorizare a acestora.


Ecrane led, afisaje led, video stradal, publicitate stradala led, module led, display led; toate aceasta noua tehnologie a aparut in Romania ca urmare a  progresului pietei de advertising publicitar.

Tehnologia ecranelor led are multe avantaje din care va enumeram cateva:

- consum redus de energie

- nu polueaza mediul inconjurator

- durata mare de viata, peste 100.000 ore de functionare

- flexibilitate mult mai mare decat a panourilor publicitare traditionale

- gestionarea prin control de la distanta cu ajutorul unui PC si a internetului

- posibilitatea redarii “mesajului publicitar dinamic” sau in cazul panourilor pt. arene sportive marirea satisfactiei spectatorilor prin reluarea fazelor de joc pe un ecran gigant si difuzarea de spoturi publicitare, avand si tabela de scor integrata

- cea mai mare durata de viata a afisajelor dinamice

- usor de intretinut, dupa instalare nu e nevoie decat de un operator pentru gestiunea unui numar aproape nelimitat de ecrane.

 

    Ecranul led are mai multe caracteristici, cea mai importanta fiind rezolutia, care este data de distanta dintre SMD-uri, care are denumirea de PITCH, distanta care se masoara in milimetri. Compania noastra foloseste pentru panourile de exterior o dispunere a led-urilor: 2 rosu - 1 verde - 1 albastru, iar pentru interior tehnologia SMD, in care led-urile sunt : 1 rosu - 1 verde - 1 albastru, 3 in 1 sau  3 to 1. Legatura dintre acestea si sistemul de control (PC ) se realizeaza prin cablu de date sau fibra optica putand avea o distanta intre 1m-200m sau peste in cazul fibrei optice intre ecranul led si calculator (foarte necesara in cazul locatiilor neconventionale).

Asigurandu-va in final de  intreaga nostra disponibilitate, va stam la dispozitie oferindu-va detalii si  consultanta in realizarea unor proiecte de referinta.

 

NWIzMWVmNW